Wat maakt ons als bedrijf uniek?

Bouwnext is een slagvaardig team van professionals in de bouw voor intensieve begeleiding van ambitieuze bouwprojecten. Zonder kennis geen projecten en zonder projecten geen kennis! Ons doel is projecten betaalbaar, duurzaam, comfortabel en gezond te bouwen. Wij nemen opdrachtgevers mee in een integraal optimalisatieproces.

Anton van Steenis

Toen we een eigen kantoorpand kochten moest dat nog worden ingericht en verbouwd. Ben heeft ons daarin geadviseerd, en de verbouwing begeleid. Zonder zijn medewerking was het niet zo’n mooi pand geworden, waar we dagelijks met plezier in werken en regelmatig nog complimenten over krijgen!

Anton van Steenisvan Harberden accountantsVan Harberden Accountants
Marcel de Jong

“We hebben met Ben samengewerkt aan een woonzorgproject van ons in Culemborg. Ben heeft het integraal ontwerp- en het BIM-management voor zijn rekening genomen en onze medewerkers op dit terrein gecoacht. Ben is open en transparant, loyaal en deskundig. Die combinatie maakt hem tot een prettige partner om mee samen te werken.”

Marcel de JongBuro SBHBuro SBH
John Hutten

“Bouwnext is in staat om de wensen van de opdrachtgever binnen een paar gesprekken te vertalen in een compleet concept waarin alle zaken rondom het bouwen samen komen. Door de gestructureerde aanpak, waarin vroegtijdig de uitgangspunten worden vastgelegd, worden faalkosten tot een minimum beperkt. Kortom Ben staat voor iets waar je als klant echt wat aan hebt en waarmee het ook nog eens plezierig is om mee samen te werken.”

John HuttenMijande wonenMijande Wonen

Kennis maken met de mensen van Bouwnext?

Maak een afspraak met Carl-peter en Ben!

– Carl -peter Goossen, directeur Bouwnext

– Ben Hartman, directeur Bouwnext

© Copyright 2015 - Bouwnext - Ontwikkeld door De Indruk

Twitter

LinkedId

Instagram

Follow Me on Instagram