Over Bouwnext

Over BouwNext

Complexiteit kenmerkt de nieuwe context in de gebouwde omgeving. Wie verder wil komen moet leiderschap tonen. En veel kennis van zaken hebben. Om samen tot keuzes te komen waar alle actoren aan bijdragen en onderdeel van zijn: ontwerpers, overheden, bouwers, installateurs en de eigenaren en toekomstige gebruikers.

Vaak zijn eisen en wensen tegenstrijdig. Bovendien brengt ieder zijn eigen ervaring en vaardigheden mee. In zo’n proces is de kern het op één lijn brengen van vaak uiteenlopende opvattingen en belangen. Op die manier werkt het wél.

De doorwaadbare plaats vinden

Met onze expertise en kennis laveren we scherp aan de wind langs alle regels, eisen en wensen. Om met visie en veel enthousiasme iedereen mee te krijgen het project te realiseren en over de lange termijn terug te verdienen. De doorwaadbare plaats vinden. Altijd met respect, zodat iedereen zich gehoord voelt. Daar staan we voor.

Bouwnext geeft met ervaring en expertise sturing aan transitieprocessen om tot een goede optimalisatie te komen voor ieder bouwproject. Voor nieuwbouw en renovatie. Het uiteindelijke antwoord vinden we samen met andere disciplines en actoren. Vanuit een open en nieuwsgierige houding en het besef dat er vaak meerdere goede ontwerpoplossingen zijn.

We stellen ons graag aan u voor!

Carl-peter Goossen
Directeur/ ontwerpmanager

Opgeleid als bouwkundig ingenieur en architect houd ik mij bezig met diepgaande innovatie in de bouw. Daarnaast mag ik leidinggeven aan Bouwnext. Onze integrale aanpak is cruciaal voor het optimaliseren van bouwprojecten. Loop gerust binnen voor een bak koffie. Een afspraak is dan wel handig.

Ann Godvliet
Ontwerpmanager, senior projectmanager

Creatieve en oplossingsgerichte samenwerking schept ruimte voor het onmogelijke. Als ontwerpmanager werk ik graag samen met de teams aan renovaties en nieuwbouw om de gebouwen zo comfortabel mogelijk te maken met een zeer laag energieverbruik. Belangrijk is dan de gezamenlijke ontwerpgedachte zo goed mogelijk te vertalen in een kwalitatief en gebruikersgericht resultaat.

Tunç Pektas
Energieadviseur Energie prestatie W/D

Bouwtechnicus met oog voor detail. Energieadvies is meer dan alleen de BENG optimaliseren. Gedreven in het uitzoeken van de juiste mogelijkheden waarbij ecologie, passiefhuis en de wetgeving hand in hand gaat, om tot de juiste beslissingen te kunnen komen.

Haris Papageorgiou
Adviseur energie & duurzaamheid

Als architect ingenieur werk ik graag op het snijvlak van technologie en creativiteit, vindingrijk, innovatief en zorgvuldig. De nauwkeurige beoordeling van bouwprojecten tegen de normen van energie-efficiëntie en milieuprestaties, samen met de normen van het Passiefhuis, vormen mijn motivatie voor elke dag. Ik heb een passie voor groene en gezonde gebouwen, duurzame bouw en architectuur.

Frans Westdorp
Projectontwikkeling/ administrateur

Als projectontwikkelaar help ik Bouwnext verder te komen. Sociaal en biobased ontwikkelen staat daarin voorop. Daarnaast doe ik als bureaumanager werkzaamheden ten behoeve van de administratie.

Jorn de Gelder
Passiefhuis adviseur

Ik heb milieuwetenschappen gestudeerd en ben daardoor gedreven om de wereld een klein beetje beter te maken. Als passiefhuis adviseur houd ik mij bezig met het verlenen van ondersteuning in het opstellen van 3D energiemodellen en maken van berekeningen op het gebied van energie, bouwfysica en duurzaamheid.