OOG VOOR SAMENHANG

Integrale aanpak

Gebouwen die optimaal voldoen aan de eisen van deze tijd. Sneller, met minder fouten en lagere kosten over de gehele levensduur. Met dat doel begeleidt Bouwnext integrale ontwerp- en ontwikkelprocessen in de bouw. Altijd met oog voor de samenhang tussen bouwfysica, installaties en integraal ontwerp. Wij integreren klantwensen, duurzaamheid en systeemdenken. En borgen deelname en gelijkwaardige inbreng van alle bouwpartijen.

Wij zijn de experts die de bouw verduurzamen

Ontwerpmanagement

blank

Adviseurs coachen en begeleiden wij onafhankelijk op ontwerptechnische en bouwkundige samenhang. Zo ontstaat de chemie voor een werkelijk geïntegreerd ontwerp.

Technisch advies

blank

Wij voelen ons als een vis in het water op het snijvlak van bouwfysica, installatie en integraal ontwerp. Met ons advies komt ieder project tot een goede optimalisatie, in nieuwbouw en renovatie.

Energieprestatieadvies

blank

De materie om betaalbare energieneutrale concepten te berekenen hebben wij als geen ander in de vingers. Omdat we zelf aan de basis staan van de tools en de normen in ons land.

Utiliteit

blank

Met een integrale aanpak kunnen ook utiliteitsgebouwen duurzaam worden, vaak dankzij de eigen productieprocessen. Wij hebben de kennis en de voorbeelden en helpen organisaties op weg.

We lopen voorop, ga je mee?

De klimaatverandering vraagt om omdenken. Het gaat niet meer over de investering van bouwprojecten, maar om de totale kosten van begin tot eind.

Bouwnext is een veelgevraagde specialist voor projecten die bestaande gebouwen duurzaam maken. En volgens de laatste stand der techniek nieuwe helpen ontwikkelen. Directeur-ontwerpmanager Carl-peter Goossen stak in twee decennia tienduizenden uren in kennisontwikkeling en wordt nu gezien als een expert die de hele bouwketen helpt te verduurzamen. Als voorloper in de markt praat en denkt hij mee op vele posities en draagt hij inhoudelijk bij aan nieuwe wet- en regelgeving.

Word jij ook enthousiast van deze projecten?

blank
28 galerij appartementen Assen, eerste energieneutrale VvE
blank
Huren met betaalbare duurzaamheid in
’s Hertogenbosch
blank
63 appartementen Hanzewijk Kampen, Passiefhuis en losmaakbaar
blank
IKC De Schakel in Vlaardingen: de Eerste School vol Energie! Geheel NOM

Bouwen en renoveren zodat mens en maatschappij floreren?