De campagne Ons huis verdient het komt op stoom: de televisie uitzendingen zijn gestart. Ook het bakhuisje in Erichem komt in de uitzending. Het bakhuisje is uit 1700 en gebouwd op een landgoed. In het bakhuisje aten de arbeiders en werd het brood gebakken. Matthijs de zoon van de boer wilde graag op het erf komen wonen zodat hij het oude landgoed in stand kan blijven houden. Als Architect heb in samenspraak met Matthijs het ontwerp gemaakt. Gewoon aan de keukentafel het 3D model naar ons hand gezet, een energie analyse gemaakt en de ambitie vast gelegd. Met dat geheel zijn we naar de aannemer vd Maazen gestapt en samen met hen alles zo goedkoop mogelijk ingevuld. Het resultaat mag er zijn! Geen gasaansluiting meer en 60 heatpipes die bijna alle warmte verzorgt voor het huis. De warmteterugwinning unit (WTW van Brink climate systems, renovent excelent) is voorzien van een naverwarmer die met zonnewarmte het huis verwarmd. Hier kan je de uitzending terug kijken.
DES-1721
E20-597
Scrumteams
Samen met een aantal aannemersbedrijven hebben we scrumteams opgezet. Onder andere in Overijssel, Gelderland en Brabant. Deze vaste teams van architect, installateur, planvoorbereider, timmerman, loodgieter, stukadoor, schilder etc. zijn op elkaar ingespeeld en renoveren oude woningen naar energieneutrale woningen. Binnenkort hebben we een zelfde soort verbouwing klaar in Den Bosch. We kunnen het daardoor steeds sneller uitvoeren.

bakhuisje collageLoopt u met het idee om uw oude woning te verbouwen naar energieneutraal of zelfs naar 0 op de meter? Wij hebben de expertise in huis en gaan samen met u het ontwerptraject in. Geen keuzes maar gewoon mee denken is onze manier van werken. Zoals gezegd werken we met vaste teams die steeds opnieuw de uitdaging aangaan. Ze maken een serie van 1, omdat ze keer op keer met hetzelfde traject bezig zijn, zijn  ze op elkaar ingespeeld. Ook al wordt het steeds anders, wij kunnen zo een renovatie sneller, goedkoper en met hoge kwaliteit uitvoeren.