Implementatie van BIM om het bedrijf een “boost” te geven is makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak wordt er een of meerdere BIM pakketten gekocht en de tekenaar op cursus gestuurd. En dan…

Meestal  is de opzet duidelijk: we gaan BImmen is het credo, maar hoe gaat dat en wat betekend dat voor de acquisitie? Veranderd de contracten, moet ik meer doen dan voorheen of loop ik binnen? Allemaal vragen waar directie en managers mee worstelen. BIM is toch samen met alle andere partijen in één model werken? Wie heeft de leiding? en welke verantwoordelijkheid draag ik? Wanneer moet ik instappen in het model. Deze vragen en nog veel meer worden in de BIM management cursus van 2 dagen nader uitgelegd zie vorige blog.

Maar wat nou als ik als directie of MR bijgepraat wil worden zodat de juiste beslissingen genomen kan worden? Daarvoor hebben we nu een workshop opgezet. Met een interactieve Prezi presentatie zijn de vragen te beantwoorden die spelen binnen de organisatie. Met een Prezi blad is het mogelijk om oppervlakkig of juist heel diep in de materie te zoomen na gelang de vragen die jullie stellen.

Wij hebben deze workshop op aanvraag al meerdere keren gegeven. Duur van de workshop is ongeveer 3 uur, een middag of juist aan het begin van de avond met een diner en nabespreken, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Aan de hand van de metafoor van een ijsberg wordt u meegenomen in alle facetten van BIM en uw organisatie. Heeft u een eigen zaaltje met beamer oid. vallen de kosten mee. Ook is het mogelijk dat wij de accommodatie regelen in Ede midden in het bos! Vraag hiervoor een offerte aan. maximaal 12 mensen om de workshop nog interactief te houden. Voor grotere gezelschappen hebben we lezingen die op een bepaald thema binnen BIM ingaan.